Secció Preguntes Freqüents ÒAF

FAQS

Mentre anem recorrent el municipi per explicar-vos el programa, hem detectat algunes preguntes que ens feu amb més freqüència. Així doncs, pels que no hem tingut ocasió per parlar-ho personalment les podeu trobar aquí i si en teniu de noves, escriviu-nos a odenaafons@gmail.com

 

FQS ÒAF

Quina posició pren OAF sobre el tema del macro polígon Can Morera?

OAF està en contra de l’actual pla director que afectarà la zona del polígon de Can Morera, a Òdena. Diem NO al macro polígon de Can Morera.

OAF no s’oposa al creixement industrial ni als llocs de treball que podria portar, però volen que es faci de manera ordenada i essent els odenencs qui  decideixin com i on volen la zona industrial a través d’un procés participatiu.

De quin partit és OAF?

Òdena a Fons NO pertany a cap grup polític. De fet, els seus membres són d’ideologies diferents però amb el mateix objectiu: fer una Òdena millor.

OAF és una associació que es va constituir com a agrupació d’electors,  l’alternativa que tenen els ciutadans per presentar-se a un procés electoral concret sense haver de constituir-se en partit polític.

Si OAF no depèn de cap partit com es financia?

Les despeses que genera OAF se salden amb les aportacions de persones, membres de l’equip d’Òdena a Fons que contribueixen al pagament de les despeses que ha pogut generar la campanya.

Es mantindran les dues llars d’infants?

Sí. OAF pensem que s’ha de treballar perquè els equipaments públics existents siguin sostenibles. En el cas concret de les llars d’infants s’apostarà per la realitat de les dues que donen servei a diferents nuclis del municipi.

Quins grans projectes teniu?

Si bé Òdena a Fons va néixer amb el convenciment que les petites coses que garanteixen el benestar del veïnat en el dia a dia són el prioritari, també s’ha pensat  amb propostes de llarg recorregut com ara: protegir la zona agrícola de Can Morera, crear una brigada de manteniment pròpia, buscar solucions a la comunicació a peu i en bicicleta dels nuclis o treballar per a la construcció d’un nou consultori, entre altres.

Quines mesures prendreu amb Funosa?

Vetllarem i ens mantindrem ferms en el compliment de la normativa mediambiental.

Aquí la teva ?