Discurs del regidor d’ÒAF al ple d’investidura

Ple d’investidura

Una vegada escollida la nova alcaldessa, Maria Sayavera, per cinc vots a favor, cinc en contra i l’abstenció d’ÒAF, l’Andreu Garcia ja com a regidor, va fer un petit discurs explicant el sentit del nostre vot (abstenció).

 

Bon dia a tothom, alcaldessa, regidores, regidors, i a tots el que avui sou aquí en aquest Ple.

Òdena a Fons es va constituir com a una plataforma i arribats a aquest resultat el regidor escollit continua sent-ne el representant.

El sentit del nostre vot, el de l’abstenció, ve donat per la lectura que com a grup hem fet del resultat electoral. Un resultat que ens col·loca com a moderadors entre dos grans grups, però no com a jutges. És per això que no hem volgut interferir en les votacions que van sortir de les urnes el dia 26 de maig i és també per això que tot i la generositat i les propostes d’entrar al govern municipal que ens han fet els altres dos grups, hem cregut que era més adient restar a l’oposició. Una oposició que serà lleial amb el poble i que demanarà que la nostra nova alcaldessa i el seu equip no se surtin de la ruta marcada i que no es deixin portar pels complexes o gestos del seu partit, ERC.

I és en aquesta oposició constructiva, però al mateix temps vigilant, en què ens comprometem a treballar, a fer una feina que permeti millorar el municipi per a tots els odenencs.
Com ve saben els altres grups i la nostra nova alcaldessa amb ells tenim el compromís d’impulsar sí o sí tres temes que per a nosaltres són cabdals:

-El bloqueig proactiu de Can Morera i la recerca de noves propostes industrials que es defineixin no pels metres, sinó pels llocs de treball. Donant així tranquil·litat als veïns afectats i als del poble de l’Espelt, francament sensibilitzats amb aquest tema.

– En segon lloc l’impuls i l’inici del nou consultori al nucli d’Òdena. De mida adient, de recursos adients i d’accés per als professionals i les persones també adient.

– I per últim, i no menys important, resoldre el problema de seguretat en els horaris del transport interurbà del Barri Sant Pere, on molta gent, sobretot la nostra gent gran, té dificultats per desplaçar-se a l’hospital, als centres comercials i per acostar-se a tot allò que necessiten del municipi veí.

Només em resta donar les gràcies a tots aquells que van creure en el nostre projecte i desitgem el màxim d’encerts a tots els membres d’aquest consistori durant els pròxims quatre anys.

Moltes gràcies.

5d6724a5-4f9b-46c1-8be5-56a32aed915d

 

Andreu Garcia

Regidor  d’ÒAF

You may also like

Leave a Reply