Òdena a Fons Avancem presentarà el seu programa amb una festa

L’Agrupació d’electors, Òdena a Fons presentarà aquest divendres 17 de maig les seves propostes amb una festa per a grans i petits.

L’acte tindrà lloc al Teatre Centre Unió Agrícola a les 7 de la tarda i preveu tallers infantils com el de pintar cares i globoflèxia, l’actuació del Mag Jordan a més de la intervenció dels membres del grup OAF.

En un acte distès, Òdena a Fons explicarà alguns dels seus projectes, propostes recollides de les trobades amb entitats i veïns d’Òdena, però també escoltarà les noves aportacions i inquietuds i respondrà les preguntes de tots els assistents. Finalment és previst compartir un pica a pica.

Òdena a Fons convida a tothom a participar-hi, a coneixe’ls i a gaudir de la festa.

You may also like

Deixa un comentari