Òdena a Fons a la concentració de Per la Conca

La tarda del dissabte 4 de maig part de l’equip d’OAF es va desplaçar a Igualada per assistir a la concentració convocada per l’associació Per la Conca per defensar el territori de la Conca d’Òdena, sota el lema “La Conca et crida”.

Durant tota la tarda es van dur a terme diverses activitats i tallers per tal de manifestar-se en contra del recent projectat polígon de Can Morera, així com per donar a conèixer la riquesa del nostre territori. A l’acte final, a les 7 de la tarda, després d’una actuació del grup de percussió igualadí Protons es van fer els parlaments finals. Hi van assistir unes 500 persones.

Com ja hem anat dient, Òdena a fons Avancem ens hem manifestat, des d’un bon inici, en contra d’aquest projecte industrial i som signants del manifest de Per la Conca en el qual ens comprometem a donar-los suport.

You may also like

Deixa un comentari