Òdena a Fons convidada a la presentació de l’agrupació d’electors Més Monistrol

Dissabte 4 de març, el candidat a l’alcaldia, Andreu Garcia, i tot l’equip d’ÒAF van ser convidats a l’acte de presentació de la candidatura de l’agrupació d’electors Més Monistrol. A l’acte el van acompanyar la Pietat Rovira, tercera a la llista d’ÒAF, i en Ferran Grau, tercer suplent.

Igual que ÒAF, Més Monistrol parteix d’una base de voluntat d’associació de veïns per millorar les coses al seu municipi i, de la mateixa manera, no els sosté cap partit polític. Es presenten a les properes eleccions municipals per poder traslladar la voluntat del poble al consistori. IMG_3576

A la presentació també hi van assistir membres de l’agrupació d’electors de Sant Fruitós de Bages. Amb vuit anys d’experiència, la Núria i la Carme van explicar que les 290 propostes fetes pel seu poble a les últimes eleccions s’havien dut a terme.

fa398ad4-e958-428e-9ba1-8db0d8e823f9

 

Una de les sorpreses de la nit va ser la presència a l’acte, com a mestre de cerimònies, de l’actor Quim Plà.

Des d’ÒAF els felicitem per la iniciativa i els desitgem molta sort i molts encerts!

 

 

Òdena a Fons,  Avancem Plegats

You may also like

Deixa un comentari