Iniciem la recollida de firmes

Necessitem el teu suport!

Per poder concórrer a les eleccions municipals ens queda un darrer tràmit: esdevenir una agrupació d’electors. Per fer-ho es necessita l’aval (la signatura) d’un nombre de veïns/es d’Òdena que vulguin donar-nos suport.

Per aquest motiu la setmana que ve iniciarem la recollida de firmes*

Pots demanar la recollida omplint aquest formulari:

 

*la recollida de firmes no s’ha iniciat abans ja que la llei electoral no ho permet fer abans de la convocatòria d’eleccions.

  ⌈  Les dades aquí dipositades només es faran servir per a l’ús indicat, un pic fet, aquestes dades seran eliminades dels nostres arxius. La signatura no compromet a res més que la manifestació de la voluntat que es formi l’agrupació.

 

You may also like

Deixa un comentari