ÒAF, un equip amb un projecte per a tots

L’equip d’Òdena a Fons va creixent!

Cada dia som més els que estem més decidits a treballar per millorar el nostre poble, perquè Òdena avanci.

Òdena a Fons – Avancem el formem gent de totes les edats, gent de tot el nostre territori, gent amb inquietuds que és capaç de respectar totes les idees i de defensar les pròpies amb arguments, de reconèixer en el veí / veïna una manera de pensar diferent però amb propostes i idees pel model de poble que volem: un poble més ordenat, participatiu, amable, sostenible…

Treballem i volem treballar per a tu i per a tots, en un model de projecte per a Òdena inclusiu que, per damunt de la política de grans partits, pensi en les persones que hi conviuen i vetlli per al benestar de tothom.

Tot l’equip d’Òdena a Fons- Avancem us animem a participar en el nostre projecte que, de ben segur, us el sentireu vostre.

Un projecte que, per damunt de la política de grans partits, vetlli per la felicitat de les persones que l’integren.

ÒAF Avancem ®

 

You may also like

Deixa un comentari